Ποιοί είμαστε

Είμαστε μια ομάδα έμπειρων στελεχών με περισσότερα από 15 χρόνια σε ανώτατες διοικητικές θέσεις στο χώρο των Ξενοδοχείων, των Κοινωνικών Εκδηλώσεων και της Πληροφορικής.

Παραμένουμε αφοσιωμένοι στις προσδοκίες των πελατών μας βοηθώντας στην αύξηση των πωλήσεων, στη μείωση των εξόδων, και την εκμηδένιση των σφαλμάτων μέσα από τις online εφαρμογές μας.

Η Ομάδα μας

Λάζαρος Πετρίδης (PhD)
Co-founder, Managing & Sales Director

Ο Λάζαρος είναι διδάκτωρ προσομοίωσης επιχειρησιακών συστημάτων. Πριν ενταχθεί στο δυναμικό μας εργάστηκε ως διευθυντής, διευθύνων σύμβουλος & πρόεδρος Δ.Σ Ξενοδοχειακής ΑΕ.

Ο Λάζαρος έχει αναλάβει τη στρατηγική μας ανάπτυξη και τις Πωλήσεις και είναι ο τελικός υπεύθυνος για κάθε λεπτομέρεια στην παροχή των υπηρεσιών μας.

Ελένη Δημοπούλου
Co-founder, Product & Creative Director

Η Ελένη έχει διοργανώσει εκατοντάδες γάμους και δεξιώσεις κατά την 12ετή ενασχόληση στον χώρο. Η πλούσια εμπειρία της αποτυπώθηκε σε όλες τις δυνατότητες και ευκολίες του λογισμικού.

Η Ελένη είναι επίσης η Graphics Designer της εταιρίας και θα βρείτε τις πινελιές της στο στήσιμο κάθε σελίδας του λογισμικού & του site.

Σάκης Φιδάνης
Co-founder, Technical Director

Ο Σάκης έχει 20ετή καριέρα στον χώρο της πληροφορικής σε μεγάλες εταιρίες ως διευθυντής και σύμβουλος μηχανογράφησης, έχοντας λάβει μέρος σε μεγάλα έργα όπως στην ΕΥΑΘ, το Κρατικό Θέατρο Β.Ελλάδος, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσ/νίκης κ.ά.

Πέρα από τη διεύθυνση της λειτουργικής μας οργάνωσης, ο Σάκης ελέγχει και τους προγραμματιστές μας για να εξακολουθούν να γράφουν εξαιρετικό και εμπρόθεσμο κώδικα για τις εφαρμογές μας.

Οι Σύμβουλοί μας

Alec P. Karys
International Start-up Evangelist

Ο Alec έχει πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας ως επιχειρηματίας, τεχνικός διευθυντής, σύμβουλος, mentor και angel investor.

Είναι ένας από τους επικεφαλείς Μέντορες και Κριτές στο MassChallenge και στο MIT Enterprise Forum Greece.

Στο παρελθόν, ο Alec διετέλεσε Τεχνικός Διευθυντής στην εταιρία mShopper (mobile shopping) και Senior Software Manager στην Amazon, υπεύθυνος για όλα τα τεχνικά θέματα του Affiliate προγράμματος τηs Amazon, με ετήσια έσοδα άνω του 1 δις δολλαρίων και περισσότερα από 1,2 εκατομμύρια μέλη.

Ο Alec ήταν συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Synapse Ventures Group, μια εικονική θερμοκοιτίδα (virtual incubator) η οποία παρείχε συμβουλευτικές υπηρεσίες σε εταιρίες νέας τεχνολογίας που βρίσκονταν στα πρώτα στάδια της ανάπτυξής τους, καθώς επίσης και Διευθύνων Σύμβουλος στην Cognate Technologies, μια εταιρία E-Learning η οποία ήταν βασισμένη σε τεχνολογικές ευρεσιτεχνίες που αναπτύχθηκαν στα ερευνητικά τμήματα του MIT.

Επιπλέον, ο Alec κατείχε ανώτερες διευθυντικές θέσεις στην Authoriszor (NASDAQ:AUTH) μια εταιρία ασφάλειας δικτύων, στην InterQual, μια εταιρία ιατρικών εφαρμογών η οποία σήμερα αποτελεί τμήμα της McKesson (NYSE:MCK), και στη Data General Corporation (που έχει αποκτηθεί από τη NYSE:EMC), μια κορυφαία εταιρία κατασκευής minicomputers.

Ο Alec διαθέτει τρία πιστοποιημένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας στην ανάπτυξη και παροχή ιατρικών εφαρμογών (medical protocol authoring and delivery), και στις ηλεκτρονικές αγορές μέσω κινητών συσκευών.

Χρήστος Περάκης
Co-founder & CEO of Zoottle

Ο Χρήστος είναι συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Zoottle, μιας βραβευμένης startup η οποία έχει αναπτύξει την πρώτη πλατφόρμα σύνδεσης σε δίκτυα Wi-Fi μέσω των social media. Η Zoottle φέρνει πλέον σε άμεση επαφή τις επιχειρήσεις με τους πελάτες τους, και αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο μάρκετινγκ που ενισχύει τα έσοδά τους. Έως σήμερα έχει ήδη τοποθετηθεί σε πολλές εταιρίες στην Ελλάδα, και συνεχίζει τη διεθνή της επέκταση στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Μέση Ανατολή κλπ.

Πριν από τη Zoottle, ο Χρήστος πέρασε πάνω από 10 χρόνια στην Apple σε ηγετικές θέσεις πωλήσεων και μάρκετινγκ, καταφέρνοντας έναν κύκλο εργασιών της τάξης των 2 δις δολλαρίων.
Στον τελευταίο του ρόλο ως Country Business Manager της Apple για την Ελλάδα και την Κύπρο, είχε τη διαχείριση των εργασιών σε όλα τα επίπεδα, ανέπτυξε νέα κανάλια διανομής, δημιούργησε αξιόπιστες σχέσεις και οδήγησε σε τεράστια ανάπτυξη τον τομέα του παρά τις ιστορικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Ελλάδα.

Ο Χρήστος παραμένει Angel Investor καθώς επίσης και mentor στο Openfund II.

Αλέξανδρος Π. Μάχος
Co-owner & CEO Eleon-Loft

Ο Αλέξανδρος είναι Διευθύνων Σύμβουλος και Συνιδιοκτήτης του Ελαιών-Loft, ενός από τους κορυφαίους και πιο σύγχρονους τεχνολογικά πολυχώρους εκδηλώσεων στην Ελλάδα.

Το Ελαιών-Loft δημιουργήθηκε το 2010 στην κορυφή ενός υπερσύγχρονου βιοκλιματικού κτιρίου. Ο Αλέξανδρος ανέδειξε το Ελαιών-Loft στον πιο πολυσυζητημένο πολυχώρο εκδηλώσεων της Αθήνας φιλοξενώντας τις απαιτητικότερες Κοινωνικές Δεξιώσεις (Γαμήλιες δεξιώσεις, βαπτίσεις, Gala Events) και Εταιρικές Εκδηλώσεις (Παρουσιάσεις, Συνέδρια, Meetings, Εταιρικά Γεύματα κλπ).

Με πολυετή διοικητική εμπειρία στη Διοργάνωση Εκδηλώσεων και την Εστίαση, ο Αλέξανδρος έχει διατελέσει διοικητικό στέλεχος και σύμβουλος του Ομίλου Εταιριών Γιάννη Μπαξεβάνη ενώ εισήγαγε το concept της Σύγχρονης Ελληνικής Κουζίνας ήδη από το 1987, στο εστιατόριό του Παπαγάλος στη Σαντορίνη με έμφαση στη χρησιμοποίηση βιολογικών προϊόντων.

Οι Πτυχιακές και Μεταπτυχιακές σπουδές του στους Η/Υ τού επιτρέπουν να αξιοποιεί την τεχνολογία αιχμής ελαχιστοποιώντας τα κόστη, αναβαθμίζοντας τις προσφερόμενες υπηρεσίες στους τελικούς πελάτες, και εμπνέοντας τους συνεργάτες του.

Save