Δοκιμαστικοί Λογαριασμοί

"Κερδίστε" κάθε επισκέπτη του Site σας αμέσως, δίνοντας τη δυνατότητα να ανοίξει το δικό του δοκιμαστικό λογαριασμό, online, με ένα κλικ. 

Χρησιμοποιώντας αυτό το Πρόσθετο Προαιρετικό, αυξάνετε ακόμη περισσότερο τις πιθανότητες να σας συμπεριλάβει κάθε επισκέπτης του Site σας, στους χώρους που θα επισκεφθεί για να κλείσει την εκδήλωσή του.

Ο demo λογαριασμός δίνει πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες της Εφαρμογής, με μόνο περιορισμό την εισαγωγή καλεσμένων έως και 10 καταχωρίσεων.

Η κάτοψή σας, η πανεύκολη τοποθέτηση των καλεσμένων στα τραπέζια, η λίστα ονομάτων, τα μηνύματα, οι εκτυπώσεις και όλες οι δυνατότητες που θα έχουν οι πελάτες σας, είναι στη διάθεσή τους, αυτόματα!

Ο κάθε demo επισκέπτης μπορεί να ανοίξει έναν δοκιμαστικό λογαριασμό δίνοντάς σας το e-mail του, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για περαιτέρω επικοινωνία μαζί του, αν επιθυμείτε.

Οι κωδικοί που θα χρειαστεί να εισάγει ο χρήστης ώστε να ξαναμπεί στον demo λογαριασμό του, αποστέλλονται αυτόματα στο email που συμπλήρωσε.

Οι δοκιμαστικοί λογαριασμοί έχουν διάρκεια 7 ημερών και μπορείτε να τους βλέπετε συγκεντρωμένους μέσα από το Εταιρικό Περιβάλλον σας (Extranet).

Σελίδα εισόδου του λογισμικού. Συμπληρώστε το
email σας για πρόσβαση στο Περιβάλλον Πελατών.