Εντυπωσιάστε κάθε Καλεσμένο!
Λίγες ώρες πριν τη δεξίωση στείλτε αυτόματα ένα SMS στους καλεσμένους και καλωσορίστε τους Ονομαστικά με το Τραπέζι, τον Αριθμό Θέσεων και τον Οnline Navigation Χάρτη προς τον χώρο σας.

ΤΑΞΙΘΕΤΗΣΗ ΚΑΛΕΣΜΕΝΩΝ ΜΕ SMS

Καλωσορίστε τους καλεσμένους με ένα Oνομαστικό SMS & ενημερώστε για Αριθμό Θέσεων, το Νούμερο του Τραπεζιού και τον Online Navigation Χάρτη προς το χώρο σας.

Οι καλεσμένοι λαμβάνοντας το SMS λίγες ώρες πριν τη δεξίωση:

Αισθάνονται οικειότητα και σιγουριά πρoτού ακόμη φθάσουν στον χώρο σας.

Έρχονται με τη βοήθεια του Online Navigation Χάρτη χωρίς να χάνονται σε στενά και παράδρομους ή να ψάχνουν πινακίδες.

Πηγαίνουν στο τραπέζι τους χωρίς καθυστερήσεις & ουρές, με το SMS να μένει στο κινητό τους!

Με τα SMS καλωσορίσματος όχι μόνο λύνετε τα προβλήματα ταξιθέτησης, αλλά μετατρέπετε κάθε «Άγνωστο & Απρόσωπο» καλεσμένο σε έναν υποστηρικτή, διαφημιστή & μελλοντικό σας πελάτη.

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ

Οι Πελάτες σας μπαίνουν στον λογαριασμό τους για την εισαγωγή των καλεσμένων, την τοποθέτηση στα τραπέζια κλπ, και συμπληρώνουν σιγά-σιγά τα απαραίτητα στοιχεία.

Τα τηλέφωνα των καλεσμένων κωδικοποιούνται αυτόματα, εξαφανίζοντας κάθε φόβο "διαρροής" των αριθμών.

Το EventReception© ενημερώνεται αυτόματα για τις θέσεις και το τραπέζι κάθε καλεσμένου, ενώ επιτρέπει (...αν θέλετε!) τις αλλαγές, έως και τη στιγμή που θα στείλετε τα SMS.

Μετά την αποστολή, το EventReception© "κλειδώνει" απαγορεύοντας τους πελάτες σας να κάνουν νέες αλλαγές, και στέλνει ένα ονομαστικό SMS από τον Χώρο σας, με τον Αριθμό των Θέσεων, το Τραπέζι και τον Online Navigation χάρτη.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα SMS ταξιθέτησης επιλεκτικά, εξαιρώντας κάποιες δεξιώσεις που ίσως δεν χρειάζονται SMS.

Οι Πελάτες σας επιλέγουν «Να γίνει αποστολή SMS στους καλεσμένους» δίνοντας την άδεια να στείλετε τα SMS εκ μέρους τους.

Εσείς μπορείτε να κάνετε αλλαγές εκ μέρους των πελατών σας χωρίς χρονικούς περιορισμούς.

Αν γίνουν αλλαγές μετά την αρχική αποστολή των SMS, πατώντας [Αποστολή] ξανά, τα νέα SMS θα σταλούν μόνο στους καλεσμένους που άλλαξαν θέσεις ή/και τραπέζι.

Kάθε αποστολή διασφαλίζουμε ότι θα φύγει κανονικά ακόμη κι αν πέσει ο Server του παρόχου, μεσω ενός SMS Ασφαλείας.

Όταν αποστέλλονται τα μηνύματα λαμβάνετε και εσείς ένα SMS Επιβεβαίωσης, σε πραγματικό χρόνο, για να γνωρίζετε ότι τα SMS έφυγαν κανονικά, στην ώρα τους.

24-ώρες μετά την αποστολή των SMS παίρνετε μια αυτόματη αναφορά με το σύνολο των SMS που έχουν σταλεί επιτυχώς, αυτά που απέτυχαν και τα credits που έχετε διαθέσιμα.

Το EventReception© προσφέρει μια σειρά από λύσεις για τις Νέες σας Επαφές, τους Πελάτες σας, τους Καλεσμένους
αλλά και την εσωτερική σας οργάνωση.